• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Shoebus is niet verantwoordelijk voor, en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik, een verwijzing naar, of het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website of een van de websites die gelinkt zijn vanaf deze website. Hoewel informatie en inhoud gegeven op deze website is geschreven met de intentie om nauwkeurig te zijn en periodiek bijgewerkt wordt, is er geen garantie dat de informatie gevonden op deze website correct, compleet en bijgewerkt is. De website van Shoebus kan links bevatten naar andere bronnen online, zoals websites, waarvoor Shoebus niet voor verantwoordelijk is en nooit aansprakelijk gesteld kan worden voor de juistheid of inhoud van de informatie. Links van Shoebus naar websites van derden betekenen geen goedkeuring door Shoebus. De op deze website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van aansprakelijkheid op juistheid. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen.

Inhoud van deze website is beschermd door middel van copyright en mag op geen enkele wijze gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Shoebus.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij S.P.Janmaat. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van S.P.Janmaat, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor web statistieken, met als doel om u de beste gebruikerservaring te bieden. We respecteren uw privacy en zullen deze gegevens niet verkopen of doorgeven aan derden.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.